KLART: Rasmus Lind klar för Ribe-Esbjerg HH

Kontraktet med SG Flensburg-Handewitt tar slut i samband med årsskiftet. Nu har målvakten Rasmus Lind åter skrivit på för den danska klubben Ribe-Esbjerg HH. 

ANNONS

Som bekant gjorde Rasmus Lind sitt sista framträdande i SG Flensburg-Handewitt under veckan, varpå spelaren nu letat en ny klubbadress. Efter ett halvår i den tyska storklubben var korttidskontraktet över och målvakten vänder nu tillbaka till Danmark.

Nu står det klart att Ribe-Esbjerg HH i 888ligan har skrivit ett kontrakt med den danska målvakten, som därmed återvänder till den klubb han spelat två säsonger i tidigare. Det bekräftar klubben i ett pressmeddelande.

– Vi är otroligt glada för att kunna knyta Rasmus Lind till oss igen. Han är en duktig målvakt med en massa erfarenhet och rutin på sitt cv. Och så är han även en väldigt bra spelare att ha i en trupp som våran. Han vill stärka laget i viktiga matcher som väntar efter vinteruppehållet där vi ska försöka ta oss till slutspelet, säger klubbens ordförande Holger Refslund.

Kontraktet sträcker sig fram till sommaren 2018. I Ribe-Esbjerg HH blir Rasmus Lind bland annat lagkamrat med Lukas Karlsson.

ANNONS
Annonslänk: Kampen om SM-guldet har börjat - följ dramat på C More Mycket Sport.
ANNONS

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here