KLART: Lasse Kronborg förlänger med danska topplaget

Foto: Anna Benicewicz-Miazga, ABMprojekt http://www.abmprojekt.com.pl/fotografia_sport.html
Foto: Anna Benicewicz-Miazga, ABMprojekt http://www.abmprojekt.com.pl/fotografia_sport.html

GOG fortsätter att ånga på i toppen av den danska ligan. Nu förlänger en av lagets trotjänare och nyckelspelare, Lasse Kronborg, sitt kontrakt med klubben. 

Lasse Kronborg är en riktig trotjänare i det danska laget GOG. Han har varit med på hela den långa resan från det att laget spelade i division 2 efter konkurrensen till att de nu slåss i toppen av högstaligan. Nu rapporterar den danska tidningen Fyens att 33-åringen stannar kvar i GOG i ytterligare två säsonger.

– Jag är gul i mitt hjärta. GOG har en riktigt stor plats i mitt hjärta. Därför är jag glad att kunna stanna i klubben i två år till. Jag tycker att jag stadigt utvecklat mig som spelare och jag kan bidra till att utveckla nya talanger, säger Lasse Kronborg till Fyens.

Den sportsliga ledningen i klubben bekräftar också att Lasse Kronborg är viktig i sin roll för att bidra med kontinuitet och rutin till laget.

21 matcher in i den här säsongen återfinns GOG på andraplatsen i den danska tabellen, med en enda poäng upp till svensklaget Skjern. 16 vinster på 21 matcher är ett starkt facit och precis som under många säsonger i följd har Lasse Kronborg varit viktig.