Jonas Larholm förlänger sitt kontrakt – tre nya säsonger i Danmark

Jonas Larholm stannar i Ribe-Esbjerg till 2025. Foto: Mathias Bergeld / BILDBYRÅN.

Jonas Larholm verkar inte ha några planer på att lägga av med handbollen. Till sommaren löper kontraktet med Ribe–Esbjerg ut, men klubben meddelar nu att de förlänger 39-åringens kontrakt till 2025. 

Under den här säsongen har Jonas Larholm gjort 58 mål på 13 matcher för Ribe-Esbjerg. Laget ligger på en 11:e plats men i en haltande tabell och med bara två poäng upp till en slutspelsplats.

– Jag ser en 39-årig spelare som fortfarande drivs av spelgläjde och som dagligen utmanar sig själv och sina med- och motspelare. Erfarenheterna från över 200 landskamper och kunskapen och inspirationen från klubbar som FC Barcelona och Pick Szeged är en fantastisk tillgång, inte minst för mig som sparringbank som jag kan plocka från. Det är därför självklart att Jonas också under den kommande tiden ska vara en del av vårt handbollsprojekt i REHH, säger Ribe-Esbjergs huvudtränare Anders Thomsen på klubbens hemsida.

– Den långsiktiga planen som nu är upplagd, och de ambitioner vi har satt upp i Ribe-Esbjerg HH, ger mig en stor arbetsiver och motivation till att vara med och bidraga med allt jag har till lagets och klubbens vidare utveckling. Jag ser fram emot ett intressant och spännande samarbete med spelare, ledare, fans, sponsorer och alla andra i och omkring klubben under de kommande åren, säger Jonas Larholm.

Jonas Larholm gjorde 642 mål på 211 spelade landskamper. Han har tidigare tillhört IK Sävehof, Barcelona, Aalborg, Pick Szeged och Holstebro.

 

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Ribe-Esbjerg HH (@ribeesbjerghh)