EXTRA: Markus Olsson lämnar Skjern

Markus Olsson. Foto: Skjern Håndbold

Den svenska vänsternian Markus Olsson har utgående kontrakt med Skjern och väljer nu att söka nya utmaningar i handbollskarriären.

ANNONS

Markus Olsson lämnade IFK Kristianstad efter SM-guld och stor succé. Han ritade på för danska Skjern där han tagit ytterligare kliv i utvecklingen och dunkar in mål på löpande band.

321 stycken har det blivit på 120 ligamatcher i Danmark.

Nu står det dock klart att han lämnar klubben i sommar. Kontraktet löper ut och Olsson söker nu nya utmaningar.

– Det har varit förfärligt svårt att bestämma sig för jag stortrivs i Skjern. Det har fyllt alla mina tankar under hösten och därför behövde jag åka hem till Sverige under julen för att få lite distans, säger Markus Olsson till klubbens hemsida.

Någon ny klubb är inte annonserad men med tanke på den starka framdriften i Champions League lär det finnas många intresserade klubbar. 27-åringen gränsar också till det svenska herrlandslaget men lider just nu av den otroligt hårda konkurrensen på V9.

Det blir också intressant att följa Skjerns jakt på en ersättare. De har tidigare haft god jaktlycka på den svenska marknaden, blir det fullträff igen?

ANNONS
Annonslänk: Följ världens bästa klubblag och deras guldjakt i Champions League, Bundesliga och Tyska Cupen med Viaplay Sport.
ANNONS

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here