Drasko Nenadic skadad – missar resten av säsongen

Drasko Nenadic. Foto (arkiv): Bjerringbro-Silkeborg

Han värvades in så sent som i slutet av januari månad för att frälsa laget under våren. Nu står det klart att Drasko Nenadic dragit på sig en skada som gör att han missar resten av säsongen. Det bekräftar Bjerringbro-Silkeborg på sin hemsida.

I januari månad valde Bjerringbro-Silkeborg att plocka in Drasko Nenadic på ett korttidskontrakt för att spetsa till laget inför vårens avgörande i EHF-cupen och ligaspelet. Nu står det klart att serben inte kommer att kunna bidra när det behövs som mest.

På sin officiella hemsida bekräftar klubben nu att Drasko Nenadic ådragit sig en skada när han var iväg med det serbiska landslaget och att rehabiliteringen som nu väntar tar mellan 6-8 veckor. Därmed finns han inte tillgänglig för spel mer den här säsongen.

– Jag är verkligen ledsen för Draskos skull. Han höll på att verkligen komma in i laget och jag såg fram emot att se vad han skulle kunna bidra med i slutspelet. Det är synd för laget, men framför allt tråkigt för Drasko, säger tränaren Peter Bredsdorff-Larsen till hemsidan.

I övrigt kan Bjerringbro-Silkeborg mönstra starkast möjliga lag i fortsättningen av slutspelsfasen, som inleddes under gårdagen.