Bekräftat: Larholm spelande assisterande tränare i Ribe-Esbjern

Jonas Larholm. Arkivbild. Foto: Mathias Bergeld, Bildbyrån.

För några veckor sedan skrev dansk media ut ryktet om att Jonas Larholm skulle vara klar för spel i Ribe-Esbjern den kommande säsongen, som spelande assisterande tränare. Ryktena är nu bekräftade av klubben, som presenterar nyheten på sin hemsida under torsdagen.

Under torsdagen bekräftar alltså den danska klubben Ribe-Esbjern att Jonas Larholm, som lämnade Sävehof för spel i Drammen inför säsongen 2019/21, kommer att agera assisterande tränare till Kristian Kristenssen och spelare i laget den kommande säsongen.

– Med avtalet med Jonas får vi både en assistenttränare som kan vara en del av tränarkonstellationen med Kristian Kristensen såväl som en spelare som hjälper till att säkerställa en bredare bredd i ryggkedjan i vår relativt smala trupp för den kommande säsongen. Jonas avslutar sin Master Coast-utbildning och det finns ett smart handbollshuvud på honom. Dessutom kan han bidra med mycket rutin och erfarenhet från sin långa internationella karriär på fältet, säger ordförande Holger Refslund till klubbens hemsida. 

Länk: Jonas Larholm bliver spillende assistenttræner 
Relaterad artikel: Dansk media: Larholm klar för Ribe-Esbjern