Trots spelartappen – Jesper Jensen är optimistisk

Jesper Jensen. Foto: http://www.skjernhaandbold.dk

Team Esbjerg tappar inte mindre än sju spelare inför nästa säsong, däribland Ulrika Toft Hansen, men trots det är huvudtränaren Jesper Jensen optimistisk.

ANNONS

Den svenska landslagsspelaren Ulrika Toft Hansen är inte den enda spelare som lämnar Team Esbjerg efter den här säsongen. Klubben blir av med inte mindre än sju spelare till sommaren och har i nuläget bara säkrat två nyförvärv i form av Anette Jensen och Marit Røsberg Jacobsen. Därtill kommer Rut Arnfjörd Jonsdottir tillbaka efter sin graviditet.

Trots det truppmässigt prekära läget är huvudtränaren Jesper Jensen inte orolig. I en intervju med danska TV2 Sport pratar han öppenhjärtigt om vad klubben är i behov av i nuläget.

– I varje fall är vi på jakt efter en högernia, vänsternia och en linjespelare. Vi är i slutfasen med de flesta, säger Jesper Jensen. Jag tror att vi är klara snart.

Maibritt Kviesgaard, Ida Bjørndalen Karlsson, Rikke Zachariassen, Ulrika Toft Hansen, Lara González Ortega, Anne Brinch-Nielsen och Sofie Blichert-Toft lämnar klubben.

ANNONS
Annonslänk: Se alla matcher från Handbollsligan och utvalda matcher från SHE med C More Mycket Sport.
ANNONS

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here