Paris stänger dörren för Toft Hansen – står nu utan klubb

Ulrika Toft Hansen. Foto: Germany 2017/Marco Wolf

Flytten går till den franska huvudstaden men nu stänger Issy Paris dörren för den svenska linjespelaren Ulrika Toft Hansen.

ANNONS

När maken Henrik skrev på för Paris SG och familjen bestämde sig för att lämna Danmark för Frankrike pekade det mesta på att Ulrika Toft Hansen skulle fortsätta karriären i Issy Paris. Nu kommer dock en kalldusch efter att tränaren Arneud Gandais stänger dörren i ett uttalande till Handnews.fr:

– Crina Pintea är fortfarande under kontrakt precis som Sophia Fehri och vi kommer att behålla Mabana-Ma Fofana från akademin som vi är mycket nöjda med. Även om Toft-Hansen är landslagsspelare och hennes agent kontaktat oss, finns det inget utrymme för henne.

Nu blir det att klia sig i huvudet för ”Ullis”. Närmsta klubb på toppnivå i närheten är Fleury Loiret som kommer från Fleury-les-Aubrais drygt 12 mil, eller 1,5 timme i bil, söder om Paris. Hon kan också ha is i magen och följa hur det går för Entente Noisy/Gagny i andradivisionen. De kommer från de östra delarna av Paris och leder just nu serien efter 10 omgångar, på samma poäng (27) som Merignac.

Fortsättning följer.

ANNONS
Annonslänk: Kampen om SM-guldet har börjat - följ dramat på C More Mycket Sport.
ANNONS

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here