Officiellt: Hanna Åhlén klar för EH Aalborg

Hanna Åhlén. Foto: Kenta Jönsson/Bildbyrån

Emma Friberg får sällskap av en ny svensk spelare i EH Aalborg till den kommande säsongen. EH Aalborg har skickat ut ett pressmeddelande där Hanna Åhlén från Skuru IK presenteras.

ANNONS
ANNONS
ANNONS

Hanna Åhlén har varit en tongivande spelare i Skuru IK under många säsonger där framförallt allroundspelet har imponerat. Åhlén har gjort mycket mål, varit duktig på att hitta sina lagkamrater i fina lägen och dessutom presterat på en hög nivå i försvaret.

Men nu tvingas alltså Skuru IK att klara sig utan Åhlén. Det kunde blivit spel i Frankrike, det kunde blivit Tyskland, men det blev Danmark och närmare bestämt EH Aalborg, något den danska klubben skriver i ett pressmeddelande.

– Jag är väldigt glad över att ha skrivit på för Aalborg till nästa säsong. Jag tror det kan hjälpa mig att utvecklas och ta nästa steg i min karriär. Jag ser också fram emot att få spela i den danska ligan som jag drömt om sen jag var liten, säger Hanna Åhlén i pressmeddelandet.

I Aalborg blir Åhlén alltså lagkamrat med Emma Friberg, som gjort en fin säsong och belönades med ett nytt kontrakt tidigare under våren. 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here