Nora Persson förlänger med Århus United

Bara ett par månader i storstadslaget var tillräckligt för ett längre besked. Nora Persson avancerade från Kristianstad HK till Århus United i somras. Nu är kontraktet klart för ytterligare två år.

Sajten Europamester.dk plockar upp klubbens pressmeddelande. Där står det klart att Persson har skrivit på som en del av den svenska målvaktsduon.

Förstavalet, landslagskeepern Martina Thörn är snart tillbaka från VM i Japan men Persson jobbar på med egen rätt och trivs bra i klubben.

– Min start i Århus United har varit väldigt spännande, det har överträffat mina förväntningar, som annars var mycket höga. Det är verkligen en fantastisk miljö att vara del av och jag tvekade inte när möjligheten att förlänga kontraktet dök upp, säger hon i pressutskicket.

Tränaren Heine Eriksen ser lika goda anledningar till en fin fortsättning.

– Nora har kommit in bra i klubben. Hon arbetar hårt varje dag för att bli ännu bättre och höjer sin nivå hela tiden. Nora är redan en bra målvakt, som vi bland annat såg i höstens sista hemmamatch mot TTH, då hon utsågs till matchens lirare, säger han i klubbens pressmeddelande.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here