EXTRA: Ajajaj! Hanna Fogelström korsbandsskadad – IGEN

Arkivbild. Foto: Viktor Ljungström Viktorljungstrom.se

Hanna Fogelström har dragit på sig en ny korsbandsskada in av sina sista matcher med Toulon. Stjärnan som är klar för Viborg kommer nu förmodligen att missa hela nästa säsong.

Högersexan har en historik med korsbandsskador den senaste tiden. I början av 2015 slet hon sönder korsbandet första gången, även då i en match för Toloun. I slutet av december 2015 var olyckan där igen, två matcher efter comebacken. Nu var olyckan framme en tredje gång.

Fogelström som har varit i Frankrike och Toulon sen 2014 såg nu fram emot övergången som annonserades för några veckor sen – tvåårskontraktet med Viborg.

– Jag såg verkligen fram emot att flytta till Danmark och att representera Viborg HK. Jag är verkligen ledsen att det har hänt och besviken över att missa ett äventyr i Danmark, säger hon till danska TV2.

Även Viborg går ut och beklagar Hannas, och deras, otur och stöttar henne i kommande rehabiliteringsträning. Långa rehabiliteringsträning.

Även om det är oklart hur lång tid Sverigestjärnan blir borta och vad det är för skada så verkar den vara liknande hennes förra skador. Då dröjde det nio månader till comeback efter första skadan. Den andra drygt 14 månader. Fogelström själv verkar tro att det kommer ta ett tag nu med.

– Vi får se vad framtiden ger. Slutligen vill jag önska Viborg HK en lycka i den kommande säsongen. Kanske kommer vi att träffas igen en dag, avslutar hon.