Efter guldförlusten – Odense avskedar VD:n ”med omedelbar verkan”

Mark Jespersen och värvningen Deonise Fachinello Cavaleiro från 2016. Foto: Krebs Fotografi & Film/http://hcodense.dk

Odenses damer förlorade nyligen det danska ligaguldet till Bundsen, Blomstrand och Alms Köpenhamn. Kort efteråt meddelade klubben att de med ”omedelbar verkan” valt att gå skilda vägar med klubbens VD Mark Jespersen, skriver danska TV2. Istället tillsätts Lars Peter Hermansen på posten.

ANNONS

Odense Håndbold är ett storsatsande lag som vill befästa en topposition inom dansk handboll. Tidigare i år har klubben briserat av en värvningsbomb i form av nederländske landslagsmålvakten Tess Wester som ansluter från tyska Bietigheim i sommar. Och så blir det även en rockad i ledningen. Klubbens vicedirektör sedan tre år tillbaka, Mark Jespersen, går ut och istället sätter sig klubbens kommersielle chef Lars Peter Hermansen på hans plats, rapporterar danska TV2.

Uppbrottet mellan Odense Håndbold och Mark Jespersen verkar dock inte vara någon infekterad historia. I ett pressmeddelande skriver klubben att de ”vill tacka Mark Jespersen för en stor och engagerad arbetsinsats hos Odense Håndbold och att han får all framgång och lycka i framtiden”

 

ANNONS
Annonslänk: Se alla matcher från Handbollsligan och utvalda matcher från SHE med C More Mycket Sport.
ANNONS

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here