Bekräftat: Hagman till CSM Bukarest

Nathalie Hagman. Foto: PL-photo.dk

Det har ryktas i flera veckor om att den svenska landslagsstjärnan Nathalie Hagman ska vara klar för CSM Bukarest. Nu bekräftar den rumänska klubben övergången.

Hagman, idag i danska Nyköbing, är en av danska ligans bästa spelare och därför är steget till ett av världens bästa klubblag ett naturligt sådant.

I CSM Bukarest spelar redan landslagskompisarna Bella Gulldén och Linnea Torstenson (även om den senare lämnar för Nice i sommar). Dessutom tränar Per Johansson laget säsongen ut. Nästa säsong kommer Helle Thomsen att ta över som tränare i storklubben. I Bukarest kommer Hagman att få konkurrera med bland andra norska stjärnan Amanda Kurtovic.

– Jag är mycket glad över att jag har skrivit på för CSM Bukarest. Det känns definitivt som rätt steg i min karriär. Jag har hört många bra saker om klubben och om staden. Min ambition är att vinna varje match. Jag har redan vunnit EHF-cupen och nu vill jag vinna Champions League. Jag kan knappt vänta på min första match i Bukarest-tröjan, säger Nathalie Hagman till klubbens officiella hemsida.