Skånela förlänger med Libom

Jonna Libom. Foto: Skånela IF

Jonna Libom trivs i Skånela och har nu bestämt sig för att fortsatt vara klubben trogen. 

– Jonna är en oerhört spännande spelare som inte nåt sina fulla potential på den här nivån än, säger lagets huvudtränare, Pato, till klubbens hemsida

Skånela IF är igång med försäsongsträningen och har dessutom fått in flera nya spelare i truppen. En som däremot inte är ny i laget är Jonna Libom, som nu väljer att förlänga kontraktet med Märtaklubben.

– Det publiken kan förvänta sig av mig är självklart en fartfylld handboll både i kontringar och i det uppställda, men också en attackspelare som kommer utmana motståndarna och hjälpa mina medspelare för att komma i bra lägen, säger hon till klubbens hemsida.

Klubbens damansvarig, Peter Sandberg, beskriver Libom som en vinnarskalle och är glad över att få behålla henne i klubben.

– Kul att få möjligheten att ha Jonna kvar hos oss och att vi kan jobba vidare mot våra mål tillsammans! Ambitiös, träningsvillig och en av de mest explosiva spelarna. Lägg där till en vinnarskalle så har vi en spelare som kommer bidra mycket till vår resa uppå, säger han till klubbens hemsida.