Sigg håller sig till Skånela

Tilda Sigg. Foto: Skånela IF

Tilda Sigg trivs bra i Vikingahallen och har valt att förlänga kontraktet med Skånela.

– Laget är ett härligt gäng med sköna tjejer som verkligen vill ha revansch för säsongen som varit, säger hon till klubbens hemsida

Skånela har en tuff säsong bakom sig i Damallsvenskan, och behövde tillslut kvala för att hålla sig kvar i den näst högsta serien. Trots den tunga säsongen väljer Tilda Sigg att förlänga med Märtaklubben.

– För framtida säsong ser jag gärna att både jag och laget kan utveckla och förbättra våra prestationer på plan men även utanför. För egen del innebär det att jag vill prestera bättre än säsongen som var och att vi som lag kan prestera bättre och förhoppningsvis hamna högre upp i tabellen, säger hon till klubbens hemsida.

Klubbens damansvarig, Peter Sandberg, är glad över förläningen.

– Jag har själv följt Tilda på nära håll i många år från det hon kom till oss från Rimbo HK som A-flick. Det inns massor av goda kvaliteter hos Tilda och det ska bli mycket spännande att följa den fortsatta utvecklingen i vår miljö, säger han till klubbens hemsida.

Sigg går nu in i sin tredje säsong med Skånela och ser framemot att få börja träningen inför nästa år.

– Jag tror verkligen på att en tuff försäsong tillsammans med den här revanschlusten kommer ge bra förutsättningar för ett starkare Skånela dam kommande säsong, avslutar Sigg.