OV Helsingborgs julklapp 2.0 – Brejding förlänger

Johanna Brejding. Foto: Mats Javerud / BILDBYRÅN

Det är inte bara Casper Lindgaard Holmen som trivs i OV Helsingborg. Damlagets målvakt, Johanna Brejding, har förlängt sitt kontrakt till 2025. 

Johanna Brejding har varit en viktig kugge i OV Helsingsborgs trupp under årets säsong i Allsvenskan. Målvakten har stått för fler matchvinnande prestationer, och nu levererar klubben en julklapp till alla fans. Brejding förblir Helsingborg trogen fram till 2025. 

– Det var en självklarhet för mig att förlänga med OV när frågan kom. Jag trivs så himla bra både med tjejerna och tränarna i laget och i Helsingborg som stad och ser verkligen fram emot att se vad vi kan åstadkomma kommande säsonger, både som lag och förening, säger hon till klubbens hemsida

Damlagets tränare, Daniel Engdahl, lyfter fram Brejdings professionalism och är väldigt glad över att hon väljer att fortsätta i klubben. 

– Jag är oerhört glad över att få fortsätta ha Jojjo i målet och fortsatt kontinuiteten på målvaktsposten. Hon har gjort en stark resa fysiskt sedan hon flyttade till oss för två år sedan och är en spelare som tränar enormt hårt och målmedvetet för att bli så bra som möjligt, precis en sådan attityd vi vill se om man spelar i OV. Hon är extremt professionell och underbar att arbeta tillsammans med och jag ser fram emot fler framgångsrika år tillsammans, säger han till klubbens hemsida