Magnus Frisk är ny huvudtränare för Kroppskultur

Magnus Frisk. Foto: GF Kroppskultur

Kroppskultur tar ett steg mot framtiden med tillsättningen av Magnus Frisk som ny huvudtränare inför den kommande säsongen 2024/25. Med en imponerande meritlista och en gedigen erfarenhet inom svensk elithandboll tar Frisk över rodret för damlaget efter att det nuvarande tränarteamet avslutat säsongen.

Kroppskultur har meddelat via sin hemsida att Magnus Frisk kommer att ta över som huvudtränare för damlaget inför den kommande säsongen. Frisk har sedan säsongen 2018/19 varit tränare för Skara HF och hade innan dess en lång karriär som tränare för Skövde HF. Under sin tid med Skövde HF lyckades han leda laget till sex raka SM-finaler och tog SM-guld 2008. Men nu tar Frisk steget in i Kroppskulturs damlag för att leda dem mot nya höjder.

– Kroppskultur har hög ambition och stor potential närmaste säsongerna, och jag har fått en mycket positiv bild av klubben. Just nu ser jag mest fram emot första träningen och så småningom första matchen, säger Frisk till klubbens hemsida.

Kroppskultur skriver följande på sin hemsida:

”Rekryteringen av Magnus är en viktig pusselbit i Kroppskulturs långsiktiga satsning för att etablera sig som en elitförening både på senior och ungdomsnivå. Detta genom att knyta till oss kompetenta tränare på seniorsidan, men även genom den spännande satsningen i Kropps Akademi”.

Länk: Magnus Frisk ny huvudtränare för Kropps Dam 24/25