Eslöv förlänger med tre nyckelspelare

Eslövs målvakt Fia Ertzinger. Foto: Michael Erichsen, Bildbyrån.

Eslöv slutade på en tredjeplats i damallsvenskan efter årets säsong efter en jämn kamp mot Kärra om andraplatsen. Nu har klubben börjat bygga upp laget inför kommande säsong, och under torsdagen presenteras att nyckelspelarna Emma Olsson, Fia Ertzinger och Tilda Lundqvist valt att stanna i klubben ytterligare ett år.

Det är dumt att ändra på ett vinnande koncept, och för Eslöv som har en stark säsong i damallsvenskan i ryggen har siktet varit inställt på att i största möjliga mån fortsätta med samma bas inför kommande säsong. I linje med detta presenterades alltså under torsdagen att tre viktigare spelare från säsongen, Emma Olsson, Fia Ertzinger och Tilda Lundqvist, skrivit på för ännu en säsong i Eslöv på klubbens hemsida.

– Det har varit vårt fokus från första början, att behålla stommen av laget för att få kontinuitet. Först förlängde Lasse (huvudtränare) sitt kontrakt med två år och nu förlänger tre viktiga spelare sina kontrakt. Det bådar gott inför framtiden och detta är spelare som är viktiga för oss på många olika sätt, säger sportchef Christoffer Borg Mattisson till klubbens hemsida. 

Länk: Eslöv förlänger med nyckelspelare