Dubbla tillskott till Skånelas trupp

Anna Mossberg och Svea Tenggren. Foto: Skånela IF

Skånela IF har gjort klart med en viktig duo till nästa säsong. Svea Tenggren och Anna Mossberg förlänger med Märstaklubben. 

Skånela IF’s damlag säkrade nyss kontrakt till Allsvenskan kommande säsong, efter att ha slagit Spånga i båda kvalmatcherna. Det nya kontraktet är inte det enda som skrivits senaste veckan. På klubbens hemsida presenteras nu förlängningar av Svea Tenggren och Anna Mossbergs kontrakt.

– I mina ögon tillhör Anna Damallsvenskans bästa målvakter och Svea har tagit stora kliv på sin V6 position där hon blir en av våra och Allsvenskans bästa spelare kommande säsong, säger lagets nya huvudtränare, Patrik Wilsvik, till Skånelas hemsida.

Tenggren lyfter fram att hon utvecklats mycket under tiden i Skånela, och att hon vill fortsätta den utvecklingen.

– Jag valde att förlänga mitt kontrakt med Skånela för att det är här jag hör hemma och vill fortsätta spela. Jag ser laget som en stor familj som samarbetar tillsammans mot samma mål, säger hon till Skånelas hemsida.

Mossberg vill vara en del av det Skånela kan göra framöver och därmed blir det en fortsättning i den röda tröjan.

– Jag valde att stanna i Skånela då jag trivs väldigt bra i föreningen och laget. Jag tycker att jag har utvecklats mycket som spelare och person under säsongen som varit, säger hon till Skånelas hemsida.