Tunisisk trippel till Dinamo Bukarest

Amine Bannour. Foto: V Michel

De rumänska mästarna Dinamo Bukarest har gjort klart med tre tunisier inför kommande säsong.

ANNONS

Dinamo Bukarest vann det rumänska slutspelet på herrsidan efter en spännande finalserie mot rivalen Steaua Bukarest. Nu pågår truppbygget inför kommande säsong och förutom två rumäner och en bosnier har de nu signerat tre tunisiska landslagsspelare. Det handlar om:

Makrem Missaoui, 37 år, målvakt
En riktig veteran som ni känner igen från mängder av VM-turneringar. Har spelat mestadelen av sin karriär hemma i Club Africain förutom sejourer i Tremblay och AS Hammamet.

Amine Bannour, 28 år, H9
En av Tunisiens vassaste spelare som trivs bäst på högernio. Fostrad i CS Hiboun men proffskarriären i Club Africain mellan 2010-2017. Varit på utlån till Mudhar (Saudiarabien), Etoile du Sahel (Tunisien) och Al Sadd (Qatar). Spelade den gångna säsongen för franska Chambery men stängdes av i april efter att ha brutit mot klubbens regler vad gäller spel och betting.

Kamel Alouini, 29 år, M9
Bengan Boys kallade ju den ryske andramålvakten för ”busschauffören”. Här är det öppet mål på smeknamn. ”Kamelen” har spelat både OS och VM för Tunisien de senaste åren. ES Tunis, Istres (Frankrike), Club Africain (Tunisien) och Al Ahli (Saudiarabien) låter klubblistan.

Dinamo Bukarest tappar de iranska bröderna Esteki, Sajjad och Allahkaram. Lämnar gör även vitryssen Vadim Gayduchenko och qatar-serben Milan Sajin.

ANNONS
Annonslänk: Följ världens bästa klubblag och deras guldjakt i Champions League, Bundesliga och Tyska Cupen med Viaplay Sport.
ANNONS
ANNONS

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here