Rykte: PSG jagar Cindric – kan bli världens dyraste spelare

Luka Cindric, Kroatien. Arkivbild. Foto: P Montigny

Enligt kroatiska tidningen Večernji jagar Paris SG Luka Cindric och den franska storklubben är beredd att betala mycket för mittnian. Enligt Večernji handlar det om fyra miljoner euro. Stämmer det blir Luka Cindric den dyraste spelaren i historien.

Luka Cindric är minst sagt en jagad spelare just nu. Kielce har stora ekonomiska problem och därför har flera andra europeiska storklubbar sett sin chans att värva den skicklige mittnian. Sedan tidigare har FC Barcelona lagt ett bud på kroaten, men nu kommer uppgifter i kroatisk media om att PSG har gett sig in i jakten.

Enligt Večernji ska PSG har lagt flera bud på Cindric och det senaste ska ligga på smått osannolika fyra miljoner euro. Cindric har kontrakt med Kielce till och med sommaren 2021 och det är säkert en anledning till varför världsstjärnan blir dyr att lösa.

En fördel PSG har jämfört med FC Barcelona är så klart att huvudtränaren Raul Gonzalez tidigare tränat Cindric i Vardar, där de för övrigt vann Champions League tillsammans.

Skulle Kielce acceptera budet blir Luka Cindric den dyraste spelaren i historien och i så fall slår PSG sitt egna rekord från 2015 då de betalade två miljoner euro till Barcelona för Nikola Karabatic.

LÄNK: Parižani ponudili četiri milijuna eura za hrvatskog reprezentativca