Ljubomir Vranjes jagade Mikkel Hansen

Mikkel Hansen. Foto: Fredrik Varfjell, Bildbyrån

Veszpréms pengapung verkar vara fortsatt bottenlös. Den danska tidningen BT.dk avslöjar nämligen att storklubben försökt locka till sig PSG-stjärnan Mikkel Hansen, som dock avböjt.

ANNONS

Inför säsongen slog Veszprém på den stora trumman och värvade Ljubomir Vranjes som ny tränare. Vranjes hade ett tydligt upp – att vinna Champions League. Men det tar tid att sätta sin prägel på ett nytt lag och även om Vranjes kom till ett dukat bord med stjärnspelare på varje position så var det kanske i ärlighetens namn flera av dem som inte passade in i Vranjes handbollsfilosofi.

I år blev det inget CL-guld för Vranjes och Veszprém som fick se sig besegrade av Skjern i åttondelsfinalen. Satsningen mot guldet fortsätter och klubben har värvat spelare som Kentin Mahé (sommaren 2018), René Roft Hansen (dito), Arpad Sterbik (dito) och Rasmus Lauge (sommaren 2019). Klubben har även försökt lägga vantarna på handbollsvärldens fixstjärna – Mikkel Hansen.

– Jag kan bekräfta att jag kontaktade Mikkel eftersom jag vill ha honom i mitt lag. Jag pratade med Mikkel och Paris, men vi kunde inte gå vidare eftersom det inte fanns något intresse, säger Vranjes till BT.dk.

– Vi hörde rykten om att det fanns möjligheter att köpa honom gratis från Paris. Att det kunde bli gjort. Men Mikkel ville stanna i Paris och då var det inte mycket mer för oss att göra, fortsätter Vranjes till BT.dk.

Vranjes berättar vidare att det aldrig diskuterades något pris eftersom förhandlingara avslutades så tidigt och just nu har han gett upp förhoppningarna om att Hansen drar på sig Veszprém-tröjan.

– Just nu har jag det, ja. Han spelar Final4 om ett tag och har nog att se fram emot. Men vi får se vad som händer. Mikkel Hansen kommer alltid att vara intressant för oss, säger Vranjes.

Källa: BT.dk

ANNONS
Annonslänk: Se de bästa matcherna från Champions League och Bundesliga med Viaplay Sport.
ANNONS

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here