Ljubomir Vranjes hoppas slå PSG: ”Du måste ha minst fem eller sex nycklar”

Ljubomir Vranjes. Foto: Angela Grewe, @angieee11

Ljubomir Vranjes tar med sig sitt Telekom Veszprém till den franska huvudstaden för ett tufft bortamöte med Paris Saint-Germain. Den svenska huvudtränaren hoppas på vinst.

ANNONS

Det väntar ett intressant toppmöte i Champions League-gruppspelet på söndagen. Telekom Veszprém och Paris Saint-Germain gör upp om vem som ska toppa grupp B efter att halva gruppspelet är avklarat.

Ljubomir Vranjes, huvudtränare i det ungerska storlaget, hoppas att hans lag kan ta en tung bortaseger i Paris, men trycker på att det är ett väldigt svårt motstånd som väntar.

– Vi möter ett av världens bästa lag och vi förbereder för det. Vi vet att det kommer bli svårt, men inte omöjligt, att vinna där. Vi ska koncentrera oss på oss själva och göra vårt jobb så bra som möjligt, säger Ljubomir Vranjes till klubbens hemsida inför mötet med PSG.

– Nyckeln till vinst? En nyckel räcker inte, du måste ha flera nycklar. Du måste fungera väl mot ett lag som Paris då de har en så stor individuell skicklighet i laget. Därför är inte en nyckel tillräckligt. Du måste ha minst fem eller sex nycklar.

Jesper Nielsen, linjespelare i Paris Saint-Germain, tror på en mycket jämn match och tror att det kan sluta lite hur som helst. Läs hans tankar inför matchen här!

Avkast är satt till 17:00 svensk tid. Matchen sänds på Viaplay. Köp här!

ANNONS
Annonslänk: Följ världens bästa klubblag och deras guldjakt i Champions League, Bundesliga och Tyska Cupen med Viaplay Sport.
ANNONS
ANNONS

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here