Lindgren ger IFK små chanser att gå vidare

Ola Lindgren, IFK Kristianstad. Foto: Avdo Bilkanovic / BILDBYRÅN

Imorgon är det dags, IFK Kristianstad tar emot Flensburg i den första åttondelsfinalen i Champions League. Trots ett stentufft spelschema för den tyska toppklubben ger IFK-tränaren Ola Lindgren inte sitt lag särskilt stora chanser att gå vidare, det berättar han för Kristianstadsbladet.

– Att gå vidare?! Oj, 10-15 procent kanske, säger Ola Lindgren till Kristianstadsbladet.

IFK Kristianstad har haft sex vilodagar fram till matchen medan Flensburg spelade match så sent som igår, torsdag. Ola Lindgren tror att tyskarna är bättre rustade än vad IFK är för att spela mycket matcher på kort tid.

– Vi har spelat tisdag, torsdag, lördag tidigare under säsongen, men de är vana vid det på ett annat sätt än vad vi är, säger han till Kristianstadsbladet.

Att IFK Kristianstad har vält giganter på hemmaplan flera gånger tidigare borde rimligtvis innebära att laget har lite större chans hemma i Kristianstad arena.

– Ja, där hoppas jag ju att vi kan få en fullträff och skaka om dem. Det är mycket som måste fungera, men procentsatsen höjs i alla fall, säger Ola Lindgren till Kristianstadsbladet.

LÄNK