CL: Nielsen spelar sista hemmamatchen med PSG ikväll

Jesper Nielsen, PSG. Foto: Angela Grewe, @angieee11

Förra lördagen vann PSG borta mot Kielce med sex mål. Ikväll kommer det att avgöras vilket lag som går till Final 4 som spelas i Köln 26-27 maj. Kvällens match blir Jesper Nielsens sista hemmamatch med PSG.

Jesper Nielsens PSG spelade till sig ett drömläge för att nå Final 4 när de förra helgen vann borta mot Kielce. PSG storspelade under matchen och i halvlek ledde de med 12 bollar. Matchen slutade med en vinst för PSG med sex mål och har därför ett bra utgångsläge inför kvällens match mot Kielce. Det gäller dock att de inte tar ut segern i förskott eftersom Kielce faktiskt tog ikapp underläget i det förra mötet.

Förra säsongen förlorade PSG finalen i Final 4 mot Vardar med ett mål. Nu är de revanschsugna och ikväll kommer det att avgöras om det är PSG eller Kielce som kniper semifinalplatsen till Final 4.

– Resultatet förra säsongen var en stor besvikelse. Vi spelade inte lika bra som vi vet att vi kunde ha och vi vill komma tillbaka dit för att bevisa att vi är bättre. Men innan måste vi slå Kielce, säger Jesper Nielsen till eurohandball.com.

Dagens match blir mycket speciell för Jesper Nielsen då det är hans sista hemmamatch med PSG. Efter säsongen går han till den tyska mästarklubben Rhein-Neckar Löwen.

Avkast Paris Saint-Germain Handball – PGE Vive Kielce klockan 17.30 och du kan se matchen på Viaplay.

LÄNK: Läs hela artikeln från EHF här.