CL: Magnus, Lukas & Niclas nominerade till All-star Team

Lukas Nilsson, THW Kiel. Foto: Bildbyrån

Det har blivit dags att rösta fram årets lag i Champions League och tre svenskar är nominerade. Magnus Andersson till årets tränare, Lukas Nilsson till årets vänsternia och Niclas Ekberg till årets högersexa. In och rösta på EHF:s hemsida.

Magnus Andersson har tagit FC Porto till en helt ny nivå och klubben är numera att betrakta som en av de starkaste i Europa. Därför är det heller inte så konstigt att den svenske legendaren har blivit nominerad till årets tränare, i fint sällskap med bland andra Filip Jicha och Raul Gonzales.

Lukas Nilsson har haft en fin utveckling och tagit en stor roll i sitt THW Kiel, där han konkurrerar med flera världsspelare. Som belöning för sin fina säsong har YIF-produkten nu blivit nominerad till årets vänsternia. Nilsson gör där upp med Rasmus Lauge, Ante Kudoz, Vladislav Ostroushko och Sander Sagosen.

Slutligen har vi ytterligare en svensk nominerad och det är Niclas Ekberg. Högersexan fortsätter att ösa in mål och är nu nominerad tillsammans med Blaz Janc, Dragan Gajic, Valentin Ghionea och Bogdan Radivojevic.

Det är fritt fram att rösta på dina favoriter, röstningen stänger den 11 juni. Gå in här för att rösta.