Sävehof förlorade i Champions League

Sävehofs tränare Henrik Signell. Arkivbild. Foto: Viktor Ljungström Viktorljungstrom.se

IK Sävehof kunde inte rubba Budocnost utan förlorade med x – x mot de regerande mästarna i Champions League.

Två lag som redan var klara för andra rundan i Champions League möttes i Partillebohallen. IK Sävehof tog emot regerande mästarna från Montenegro, Budocnost.

Sävehof rivstartade och ledde efter 4 minuter med 4-1. De hade faktiskt ledningen fram till 8-7 efter drygt 16 minuter och stod upp bra. Budocnost trummade dock igång i mitten av första halvleken och i paus stod det 11 – 14.

I inledningen av den andra halvleken gjorde gästerna 0-6 och gick upp till 11-20. Matchen såklart avgjord och resten blev en resa mot slutsignalen där avståndet på 7-8 mål höll sig. Till slut blev det 18 – 25.