Per Johansson återvänder till CSM Bukarest

Per Johansson. Photo: Ludvig Thunman / BILDBYRÅN

Rumänska sajten Handbal Mania rapporterar att Per Johansson återvänder till CSM Bukarest på en gång. Källor nära CSM Bukarest bekräftar för Handbollskanalen att svensken kommer att bli assisterande tränare och chefsanalytiker i klubben.

Det blir en tredje sejour i den rumänska storklubben för Per Johansson, det rapporterar alltså Handbal Mania under torsdagen. Handbollskanalen nås av samma uppgifter och det handlar om en roll som assisterande tränare och chefsanalytiker för 49-åringen.

Huvudtränare kommer Adrian Vasile att bli – en tränare som Per Johansson arbetat tillsammans med i flera år i såväl CSM Bukarest som i Montenegros landslag. De båda var tränare i CSM Bukarest när klubben slutade trea i Champions League 2018.

Per Johansson kommer att starta omgående och därmed kombinera jobbet som huvudtränare för Montenegros landslag med att vara assisterande tränare och chefsanalytiker i CSM Bukarest. Klubben har inte gått lika starkt i Europa sedan duon lämnade – nu hoppas ledningen att en återförening ska få fart på framgångarna igen.