Krim Ljubljana slår på stort – tre internationella värvningar

Allison Pineau. Foto: Ludvig Thunman, Bildbyrån

Katarina Krpez Slezaks linjekunnande, Allison Pineaus spelsinne och Sanja Radosavljevics kantspeed blir alltihop tillgångar för Krim Ljubljana. Den slovenska klubben fortsätter att presentera tunga nyförvärv och kastar in tre på en gång i en respektingivande nyhet.

Dragana Cvijic och Andrea Lekic är andra kapacitetsspelare som tillhör huvudstadslaget nästa säsong. Med de tre tillskotten som nu ansluter markerar Krim ytterligare mot konkurrenterna i Champions League.

För Allison Pineau handlar det om en återkomst efter sex år i andra storklubbar. Närmast kommer den franska playmakern från Buducnost.

– Jag ser fram emot att arbeta med tränaren Uros Bregar. Jag kommer att göra mitt bästa för att uppnå det uppsatta målet, säger hon till klubbens hemsida.

Krpez Slezak öser bland annat in mål i Serbiens landslag och bygger just nu på erfarenheten från toppnivå i Rostov-Don. På meritlistan finns också två tidigare år i Krim, 2012-14.

– Jag är väldigt glad att återvända till Krim. Där spelade jag för första gången i Champions League med många goda minnen, säger hon till klubbens hemsida.

Krim avslutar trippelförstärkningen med Sanja Radosavljevic. Serbiskan avslutar fem år med Vaci NKSE i Ungern innan karriärlyftet till hösten.

Länk: V Ljubljano prihajajo še tri novinke, vrača se Varagičeva