EXTRA: Magnus ”Bagarn” Johansson tar över CSM Bukarest

Bild: Magnus Johansson (arkiv). Foto: Petter Arvidson/Bildbyrån.

Efter Helle Thomsen och Per Johansson kommer Magnus ”Bagarn” Johansson till Bukarests damlag. Den rumänska giganten blir hans första uppdrag utanför Norden.
– Jag är glad för förtroendet som klubben visar mig, säger han till CSM:s hemsida.

ANNONS

På kort tid har CSM Bukarest etablerat sig i Europatoppen. Tre raka Final Four i Champions League ramar också in hur de styrande har tänkt sig fortsättningen. 

Johansson blir lagets nionde tränare på fyra säsonger och får hantera resultatkraven som en del av jobbet, på samma sätt som träningar och matcher för stjärnstallet i truppen.
– Jag er glad att bli en del av lagledningen i ett så bra europeiskt lag och kan inte vänta på att komma igång med matcherna inför de rumänska fansen. Jag kommer att ge allt för att CSM Bukarest ska nå högsta möjliga kapacitet, säger Johansson till hemsidan.

Han var senast tränare i Molde HK under två säsonger, ledde Redbergslids herrar och Sävehofs damer till flera SM-guld och assisterade damlandslaget till genombrott med EM-silver 2010.

LÄNK: Magnus Karl Johansson va pregăti echipa feminină de handbal în următoarele două sezoane!

ANNONS
Annonslänk: Följ världens bästa klubblag och deras guldjakt i Champions League, Bundesliga och Tyska Cupen med Viaplay Sport.
ANNONS
ANNONS

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here