Enkel vinst för Vardar – klara för Final Four

Andrea Klikovac och Sanja Damjanovic under semifinalen i Champions League 2017. Foto: Csaba Domotor / Bildbyrån

Dagens andra kvartsfinal i Champions Legaue var mellan HC Vardar – FC Midtjylland. Inför matchen ledde Vardar med 1-0 i matcher. Hemmalaget lyckades att dra ifrån ordentligt och vann matchen med sju mål. Vardar är nu klara för Final Four. 

ANNONS
ANNONS
ANNONS

Det såg ut att bli en lika jämn match som i det förra mötet som slutade med att Vardar vann med ett mål. Den första halvleken inleddes mycket jämn och det var inte förrän i de sista 10 minuterna som Vardar lyckades att få ett försprång. Den första halvleken slutade 17-12 till Vardar.

I den andra halvleken fick Midtjylland det tufft då Vardar la in en högre växel och drog ifrån rejält. Efter cirka 12 minuter in i den andra halvleken ledde Vardar med 12 mål. Det var en rejäl uppförsbacke för Midstjylland som aldrig lyckades komma ikapp sitt underläge. Vardar vann matchen enkelt med sju mål. Detta betyder att Vardar nu är klara för spel i Final Four den 12-13 maj i Budapest.

Slutresultat 

HC Vardar – FC Midtjylland 32-25 (17-12)

ANNONS
Annonslänk: Följ världens bästa klubblag och deras guldjakt i Champions League, Bundesliga och Tyska Cupen med Viaplay Sport.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here