CSM Bukarest klara för Final Four

Isabelle Gullden. Foto: CSABA DOMOTOR / Bildbyrån

Idag skulle den sista platsen till Final Four knipas och det stod mellan Metz och CSM Bukarest. CSM Bukarest som vann det förra mötet fick ingen bra start på matchen. Metz kämpade på hela matchen och vann, men vann inte platsen till Final Four.

ANNONS

Det var en segstartad match mellan Metz och CSM Bukarest. Efter åtta minuter var ställningen 3-2 till hemmalaget. En del tekniska fel och missar var bidragande till den målsnåla starten. Efter cirka tio minuter in i den första halvleken började Metz att dra ifrån. CSM Bukarest hade en del slarv framåt som sedan straffade dem bakåt. Metz fick ett bra försprång och den första halvleken slutade 14-9.

Den andra halvleken inleddes bra av Metz som levererade både framåt och bakåt. CSM Bukarest fick det tuffare och gjorde inte ett enda mål på sex minuter. De fortsatte att ha många tekniska fel och avsluten satt inte där de skulle. Metz utökade sin ledning och med endast sju minuter kvar ledde de med åtta mål. CSM Bukarest knappade in lite i slutet men förlorade ändå matchen med sju mål. Detta betyder att CSM Bukarest, trots sin förlust, har en plats i Final Four då de vann det förra mötet mot Metz med 13 mål.

Slutresultat

Metz – CSM Bukarest 27-20 (14-9)

De lag som är vidare till Final Four är: CSM Bukarest, Rostov-Don, HC Vardar och Györi Audi ETO KC. Final Four spelas den 12-13 maj i Budapest. 

ANNONS
Annonslänk: Följ världens bästa klubblag och deras guldjakt i Champions League, Bundesliga och Tyska Cupen med Viaplay Sport.
ANNONS
ANNONS

1 kommentar

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here