CSM Bukarest förlorade tungt – slutar trea i gruppen

Isabelle Gulldén, CSM Bukarest. Arkivbild. Foto: Csmbucuresti.ro

Isabelle Gulldén, Nathalie Hagman och Sabina Jacobsen får åka hem från bortamatchen mot Rostov utan poäng. Därmed är CSM Bukarest klar grupptrea i Champions League.

ANNONS
ANNONS
ANNONS

Det säger sig själv att det är viktigt att sluta så långt upp i Champions Leagues grupptabell som möjligt för att få en mer gynnsam resa i kommande slutspel. Efter lördagens förlust borta mot ryska Rostov står det nu klart att CSM Bukarest får ett relativt tufft motstånd i den första slutspelsrundan. Detta sedan laget nu är klar grupptrea i Grupp 1.

Trots att Isabelle Gulldén gjorde tre mål och Nathalie Hagman gjorde ett mål räckte CSM Bukarest nämligen inte till mot Rostov. Rumänskorna hade visserligen ledningen med tre bollar redan efter 30 minuter, men i den andra halvleken kom hemmalaget tillbaka och kunde till slut vinna med uddamålet, 25-24.

Isabelle Gulldén, Nathalie Hagman och Sabina Jacobsen får därmed se sig slagna av både Rostov och Györi Audi i gruppens tabell.

ANNONS
Annonslänk: Följ världens bästa klubblag och deras guldjakt i Champions League, Bundesliga och Tyska Cupen med Viaplay Sport.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here