Bulatovic bekräftad i Buducnost

Katarina Bulatovic. Foto: Petter Arvidson, Bildbyrån

Spekulationerna hann pågå i sex dagar. Sedan meddelade Katarina Bulatovic och Buducnost det gemensamma beslutet att niometaren återigen finns i den montenegrinska mästarklubbens färger, skriver EHF på sin hemsida.

Efter bara en säsong i ryska Rostov-Don bröt Bulatovic i förra veckan kontraktet. Nu är hon klar för Buducnost – för tredje gången i karriären.

Mellan 2008 och 2012 spelade storskytten och klubben från Podgorica på högsta europeiska nivå med CL-titel som gemensam final. Den andra sejouren pågick från 2014 till 2017, inklusive ny CL-succé (2015).

Efter ett omtag förra året med mer råtalang än stjärnstatus spänner Buducnost bågen på nytt. Värvningen av Bulatovic följer på tidigare tillskott, målvakten Milena Rajcic från franska Metz och mittnian Andjela Bulatovic från Erd i Ungern.
– Jag tror verkligen att med de unga spelarna i laget, kan vi ta oss ett steg längre än förra säsongen, säger Bulatovic i en kommentar på EHF:s hemsida.

Coachen är alltjämt välbekante Dragan Adzic.
– Det kommer inte att bli svårt för mig att komma in i systemet. Det är upp till tränaren att ordna vår form och organisera allt. Mitt jobb är att arbeta, som alltid, fortsätter Bulatovic.