Broch slutar – större roll för Brattset

Kari Brattset. Foto: Germany 2017/Marco Wolf

Yvette Broch slutar med handbollen och det innebär att Györi är en spelare kort på mittsexpositionen. Nyförvärvet Kari Brattset ser därmed ut att få en stor roll, det skriver VG.

ANNONS

Nyheten slog ner som en bomb för några dagar sedan, den nederländska landslagsspelaren Yvette Broch avslutar sin handbollskarriär med omedelbar verkan. Handbollskanalen skrev om nyheten, där anledningen till att Broch slutar ska vara fysisk och psykisk utmattning.

Den kommande säsongen var tanken i Györi att Broch tillsammans med nyförvärvet Kari Brattset skulle bilda ett giftigt mittsexpar. Nu blir det inte så och den norska landslagsstjärnan kan därför se fram emot större speltid i det ungerska mästarlaget.

– Det kom som en överraskning för mig, jag hade sett fram emot att spela med Yvette. Jag räknar med att klubben hämtar in en ersättare då vi behöver vara två spelare på positionen, säger Brattset till VG

LÄNK: KARI BRATTSET FÅR STORT ANSVAR I MESTERKLUBBEN GYÖR

ANNONS
Annonslänk: Följ världens bästa klubblag och deras guldjakt i Champions League, Bundesliga och Tyska Cupen med Viaplay Sport.
ANNONS

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here