”Bagarn” ny i Bukarest: ”Jag är inte rädd för att få sparken”

Bild: Magnus Johansson (arkiv). Foto: Petter Arvidson/Bildbyrån.

Magnus ”Bagarn” Johansson har gjort sin första träning som ny huvudtränare för storklubben CSM Bukarest. Trots att hans föregångare Helle Thomsen fick sparken och det faktum att han är klubbens åttonde tränare på fyra år är den före detta förbundskaptenen för Sverige inte orolig för att bli av med jobbet, det berättar han på klubbens hemsida.

ANNONS

Nyheten slog ner som en bomb – Magnus ”Bagarn” Johansson blev klar som ny tränare i CSM Bukarest. På måndagen gjorde den före detta Sävehof-tränaren sin första träning med klubben och med på träningen var även de nya stjärnorna Andrea Lekic, Dragana Cvijic och Jovanka Radičević.

CSM Bukarest har alltså haft, med Magnus Johansson, åtta tränare på fyra år. Helle Thomsen fick sparken under förra säsongen, men trots det känner ”Bagarn” ingen oro över att mista jobbet längre fram om det inte skulle bli succé.

– Jag är stolt och lycklig över den här utmaningen i min karriär, som förmodligen är den största utmaningen hittills. Jag är inte orolig över att få sparken, även om jag vet att klubben haft många tränare genom åren, säger han till hemsidan.

LÄNK: CSM Bukarest

ANNONS
Annonslänk: Se de bästa matcherna från Champions League och Bundesliga med Viaplay Sport.
ANNONS

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here