Ulf Schefvert inför returen: ”Vi ska fixa en semifinalbiljett”

Ulf Schefvert. Foto: Christian …Rönberg / BILDBYRÅN

Efter vinsten borta mot Ardesen GSK har Kristianstad HK ett bra utgångsläge inför returen. Ulf Schefvert räknar iskallt med att laget säkrar en plats i semifinalen.

Det är Kristianstadsbladet som rapporterar om den struliga resa som Kristianstad HK hade på väg ner till Turkiet. Planet som laget åkte med fick bland annat nödlanda och en kraftig försening blev ett faktum, något som försvårade för spelarena vad gäller förberedelser och sömn.

Trots dåliga förutsättningar kunde Kristianstad HK gå ut till lördagens match och vinna med tre bollar, 26-23. Därmed har Kristianstad HK också ett väldigt bra utgångsläge inför returmötet och en plats i semifinalerna känns nära. Ulf Schefvert, huvudtränare i KHK, delar den känslan.

– Tre bollar innebär att vi måste gå för fullt på hemmaplan och det tror jag är positivt. Det var ett klart fall framåt jämfört med de senaste insatserna i SHE. Vi sprang hem bra och väl där gjorde vi jobbet. Känslan är bra, riktigt bra. Vi ska fixa en semifinalbiljett, säger Ulf Schefvert till Kristianstadsbladet.

Returmötet spelas den 10 mars klockan 16:00 hemma i Kristianstad. I en eventuell semifinal väntar antingen MKS Perla Lublin eller Rincon Fertilidad Malaga.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here