Vill du börja skriva för Handbollskanalen?

VIll
Vill du testa dina journalistegenskaper? Nu finns chansen hos Handbollskanalen! Foto: Viktor Ljungström

Vi söker personer som brinner för handboll och som har förmågan att förmedla nyheter via skrift. Som skribent blir man i första skedet ansvarig för ett område där man blir expert och tillsammans med sina skribentkollegor ser till att vi lever upp till målet om Sveriges bästa handbollsbevakning.

Hur fungerar det?
Handbollskanalen bygger på skribenternas egna engagemang. Det finns inga krav på hur mycket eller lite man ska skriva, men vi önskar ju såklart en ganska regelbunden takt för bästa kvalitet. Du väljer själv vad du skriver om, du kanske är mest intresserad av damernas allsvenska? Herrarnas Champions League? Eller så brinner du för USM? Vi söker skribenter i alla kategorier.

Vad får man då ut av att vara skribent på Handbollskanalen?
Det ingår ingen form av ekonomisk ersättning, denna sajt drivs enbart på kärleken till handbollen och på lång sikt utmana fotbollen som den populäraste idrotten. Den ovan nämda målsättningen om att bli bäst i Sverige innebär att det är ett prestigefyllt uppdrag. Rent konkret kan man få ut detta:

*Utveckla ditt eget skrivande
Skribentegenskaper är eftertraktade inom många branscher och kan man visa upp texter av kvalitet på en stor sida i Sverige har man en bra fördel.

*Få en bra erfarenhet på ditt CV
Att hitta kontaktvägar i branschen och få goda referenser med sig kan leda till andra typer av skribentjobb.

*Bli handbollsexpert
Det finns idag inte så många personer som har djup inblick i handbollsvärlden. Ta chansen och bli en av de i Sverige med bäst koll på t ex Bundesliga eller damernas Champions League.

*Kontaktnät
Ett ovärdeligt kontaktnät ligger och väntar för den som är redo att fördjupa sig i handbollen.

*Ackreditering
Som skribent och reporter på Handbollskanalen kan du ansöka om ackreditering och göra reportage från handbollsmatcher.

Intresserad?
Skicka ett mail till jimmy.grandin[at]handbollskanalen.se med kort information om dig själv, eventuella skriverfarenheter och önskemål om bevakningsområde.