Vill du börja skriva för Handbollskanalen?

VIll
Vill du testa dina journalistegenskaper? Nu finns chansen hos Handbollskanalen! Foto: Viktor Ljungström

[JUST NU HAR VI PAUS PÅ INTAG AV NYA ARVODERADE JOURNALISTER]

Vi söker personer som brinner för handboll och som har förmågan att förmedla nyheter via skrift. En skribent är ansvarig för innehållet på sajten och ser till att vi lever upp till målet om Sveriges bästa handbollsbevakning.

Hur fungerar det?
I dagsläget schemalägger vi en person som redaktör varje dag. Den personen är ansvarig för att fylla sajten med ett roligt, intressant och varierat innehåll. Egna analyser, intervjuer, matchreferat, video och nyheter från handbollens värld är en naturlig del av Handbollskanalen.

Vi som driver Handbollskanalen har en tät dialog med redaktören angående tips, stöd och utveckling. Det ska vara roligt och utmanande att arbeta hos Handbollskanalen!

Vad får man då ut av att vara skribent på Handbollskanalen?
Skribenter fakturerar ett belopp per dag enligt överenskommelse. Utöver det får man rent konkret ut även detta:

*Utveckla ditt eget skrivande
Skribentegenskaper är eftertraktade inom många branscher och kan man visa upp texter av kvalitet på en stor sida i Sverige har man en bra fördel.

*Få en bra erfarenhet på ditt CV
Handbollskanalen är idag en stor mediakanal med möjlighet att få arbeta både med skriven journalistik som rörlig media och sociala medier. Vi har slussat vidare reportrar till både SVT och stora tidningar.

*Bli handbollsexpert
Det finns idag inte så många personer som har djup inblick i handbollsvärlden. Ta chansen och bli en av de i Sverige med bäst koll på t ex Bundesliga eller damernas Champions League.

*Kontaktnät
Ett ovärderligt kontaktnät ligger och väntar för den som är redo att fördjupa sig i handbollen.

*Ackreditering
Som skribent och reporter på Handbollskanalen kan du ansöka om ackreditering och göra reportage från handbollsmatcher och mästerskap.

Intresserad?
Skicka ett mail till jimmy.grandin[at]handbollskanalen.se med CV och kort information om dig själv så hör vi av oss.