Ulricehamn arrangerar Beach-SM 2018

Det blir sand, snurrfinter och handboll i Ulricehamn nästa sommar. Där arrangeras nämligen SM i beachhandboll 2018.

ANNONS

Svenska handbollsförbundet har utsett arrangör för Beach-SM 2018. Det blir Ulricehamn, orten mellan Jönköping och Borås, som vid Åsundens strand bjuder in till beachparty.

– KFUM Ulricehamn skickade in en bra ansökan med härliga visioner för att göra ett bra event som kommer bidra till att beachhandbollen står i centrum. Dessutom ligger Ulricehamn väldigt bra till geografiskt, säger Tony Carlsson, ansvarig för Beach-SM på Svenska Handbollförbundet till Svenskhandboll.se.

Henrik Lindgren är drivande kraft i KFUM Ulricehamn och säger till Ulricehamns tidning:

– Jag såg en liten notis på Svenska handbollförbundets hemsida om att de sökte arrangör för 2018 och 2019. När jag gick in och läste mer kände jag att det passade oss rätt bra.

SM kommer arrangeras på samma plats som musikfestivalen Uport och Ulricehamn är en ort van att arrangera idrottsevenemang. Världscupen i längdskidor, SM i motocross och golftävlingen Ulricehamn ladies open är några exempel som Ulricehamns tidning listar från det senaste året.

Datumen ser just nu ut att bli 14-15 juni för juniorer och seniorerna spelar 16-17 juni. Bara att boka in i era lagkalendrar som avslutning eller uppstart på säsongen.

ANNONS

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here