Önnereds HK välkomnar till andra upplagan av FC Porto HandbollsCamp i augusti

I samarbete med Önnereds HK

Efter förra årets premiär av FC Porto HandbollsCamp följer Önnereds HK upp med en ny upplaga av det populära ungdomscampet. I år arrangeras träningslägret onsdag 2 till söndag 6 augusti i ÖHK-hallen i Göteborg, och liksom tidigare är det hela FC Portos erfarna ledarstab med före detta landslagsspelaren Magnus Andersson som leder träningarna

FC Porto är en klubb på högsta elitnivå med flertalet spelare i olika landslag. Porto deltar regelbundet i handbollens Champions League, den senaste säsongen i gruppspelet. Önnered och Portos gemensamma handbollscamp innebär att tjejer och killar födda 2006 till 2008 kan träna under FC Portos hela tränarstab. Deltagarna kan under 5 dagar i augusti träna med andra ambitiösa spelare och få tips på hur man tar sin handbollskarriär vidare. Förutom instruktörerna från Porto kommer även svenska elittränare dyka upp som gästinstruktörer under veckan.

Upplägget under campet är helpension på hotell nära ÖHK-hallen, samt fri tillgång till lokaltrafik under hela campen. Alla måltider intas antingen nära träningshallen eller på hotellet. På kvällarna arrangeras aktiviteter med fokus på umgänge med övriga deltagare, som kommer från hela landet.

Sista anmälningsdag är 21 juni, men eftersom antalet platser är begränsat är det bra att inte vänta för länge med din anmälan.

Mer information om Önnered och Portos HandbollsCamp finns på www.handbollscamp.se