OV Helsingborg förlänger med Mathias Meltzer

Mathias Meltzer, OV Helsingborg. Foto: Mathilda Ahlberg / BILDBYRŁN

Trotjänaren Mathias Meltzer förlänger kontraktet med OV Helsingborg ytterligare en säsong, det meddelar klubben i ett pressutskick. Målet är att ta tillbaka Skåneklubben till finrummet.

ANNONS

– Med Mathias i truppen får vi en mycket kompetent handbollsspelare samt en spelare med otrolig vinnarmentalitet”, säger Filip Karlsson, sportchef OV Herr i pressmeddelandet.

Den vinnarmentaliteten kommer att behövas för att flytta upp OV i herrhandbollens finrum, Handbollsligan. Helsingborgslaget slutade sist i Handbollsligan den gångna säsongen och åkte därmed rätt ner i Allsvenskan utan att passera kval. Viktigt för föreningen blir att få behålla viktiga spelare, som vänsterkanten Mathias Meltzer.

– Sedan sista matchen spelades i Handbollsligan har jag känt en enorm revanschlust, säger Mathias Meltzer i pressmeddelandet och fortsätter.

– Större delen av min säsong spolierades på grund av skador och det var oerhört frustrerande att inte kunna hjälpa grabbarna på plan. Jag är nu 100% fri från skador och redo för den nya säsongen.

Därmed fortsätter 29-åringen, som har rutin från både svenska och norska högstaligan, att bilda rutinerad vänsterkantuppsättning med Emil Lindqivst nästa säsong.

ANNONS
Annonslänk: Kampen om SM-guldet har börjat - följ dramat på C More Mycket Sport.
ANNONS

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here