Flodman tar över Skånela

Mattias Flodman. Foto: Skånela

Jimmy Karlsson lämnar posten som huvudtränare för Skånelas herrlag efter denna säsong. Nu presenterar klubben Mattias Flodman som Karlssons ersättare. 

Tidigare i veckan stod det klart att denna säsong blir Jimmy Karlssons sista som huvudtränare för Skånelas herrlag.

– Skånela är min familj och jag skulle aldrig ta detta beslut om jag inte till 100 % visste att verksamheten kring herrlaget fortsatt kommer vara bra och kunna fortsätta att utvecklas, sa han till hemsidan då.

Nu har klubben hittat en ersättare, och de behövde inte lyfta blickarna särskilt långt.

Mattias Flodman har varit en del av Skånelas tränarteam i två säsonger, men till sommaren kommer han få en större uppgift. Flodman tar över ansvaret som huvudtränare för Märstaklubben.

– Jimmy har gjort är jättefint jobb under många år och är Mr Skånela, så stora skor att fylla. Jag är glad över att ha skrivit på ett nytt kontrakt med Skånela. Skånela är en fin förening som står för rätt saker. Nu är fullt fokus på att avsluta den här säsongen på ett så bra sätt som möjligt, och nå vår målsättning att komma topp fyra i allsvenskan, för att sedan göra allt vi kan för att ta steget upp till Handbollsligan, säger Flodman till klubbens hemsida.