Alexandra Lundström flyttar till HK Aranäs

Alexandra Lundström. Foto: HK Aranäs

HK Aranäs satsar för att nå SHE och har nu värvat Alexandra Lundström från BK Heid. – Vi vet att i Alexandra får vi en explosiv spelintelligent 9M som även besitter ett bra skott och ett bra genombrott, säger klubbens tränare Magnus Ferdinandsson i ett pressmeddelande.

Alexandra Lundström är från Stockholm och har representerat Tumba, Tyresö, Önnered och senast BK Heid. Nu går alltså flyttlasset till HK Aranäs.

– Jag är väldigt förväntansfull och tycker det ska bli jättekul att spela med Aranäs nästa säsong. Jag känner att ambitionen att nå SHE inom en snar framtid låter väldigt spännande och jag vill verkligen bidra för att nå dit. Det är starkt att ta sig till kval mot SHE redan första året i allsvenskan och prestera så bra som man gjorde mot Skövde i kvalmatcherna. Det känns som helt rätt plats för mig att fortsätta utvecklas som handbollspelare och ha riktigt kul på vägen, säger Lundström i pressmeddelandet.

En som verkar minst sagt nöjd med nyförvärvet är tränare Magnus Ferdinandsson.

– Attityd, otroligt träningsvillig och redan trots sin unga ålder har hon visat upp en otrolig smartness i sitt spel. Vårat kontringsspel kommer också få en dimension till i och med Alexandras snabbhet och spelförståelse, säger han.