USM: Hela spelschemat samlat i en bild

Handbollskanalen löser alla era logistikproblem med en magnifik sammanställning av spelschemat i Finalspelet. Välj en eller tre sidor, pdf eller jpg.

108 matcher ska spelas i helgen i Uppsala och det är inte helt lätt att navigera genom alla klasser, hallar och tider. Handbollskanalen erbjuder därför en enkel och lättnavigerad schemamall som gör livet enkelt för er oavsett om ni är på plats i IFU Arena eller följer dramatiken hemifrån.

Vi har valt att förenkla det hela med ungefärliga tider där exempelvis avkasttid 15.25 ligger på 15.30 så ögat kan följa linjerna på ett enklare vis. För att förkorta har vi också valt att i många fall ta bort både delar som HK, IFK etc samt om det är lag 1 eller 2. Det där löser ju ni som är insatta.

Det finns också flera olika format att välja på:

PDF – om du vill skriva ut och ha papper i handen
JPG – om du vill spara ner bilderna och ha dem i din telefon

1 sida – om du vill samla alla speldagar i samma bild
3 sidor – om du vill ha en bild per speldag

Så gör nu livet enkelt för era vänner och bekanta, tipsa om den här servicen.

Länkar

PDF – 1 sida

[pdf-embedder url=”https://handbollskanalen.se/wp-content/uploads/2019/04/USM-Spelschema-1-sida.pdf” title=”USM Spelschema 1 sida”]


PDF – 3 sidor

[pdf-embedder url=”https://handbollskanalen.se/wp-content/uploads/2019/04/USM-Spelschema-3-sidor.pdf” title=”USM Spelschema 3 sidor”]


JGP1 bild


JPG – 3 bilder

Fredag


Lördag


Söndag

Sen följer ni såklart allt i detalj och med uppdaterade resultat i Matchcenter:

LÄNK: Matchcenter