Älska handboll är tillbaka – rösta fram årets vinnare!

Älskar ni handboll lika mycket som vi på Handbollskanalen? Då kan ni vinna fina priser i samband med Finalspelet i USM i helgen.

I helgen spelas Finalspelet i USM i Uppsala. En handbollsfest för spelare, ledare, föräldrar och funktionärer. Handbollskanalen vill då passa på att uppmärksamma de lag som visar kärlek till handbollen och uppträder som förebilder mot sina lagkamrater, motståndare och domare.

Vi på Handbollskanalen älskar handboll. Det är en fantastisk sport som är rolig att utöva och spännande att titta på. Spelarna är förebilder inom idrottens värld genom hur de uppträder och alltid med en stor portion spelglädje med tekniska nummer som knorrar, flippar, finter och fina räddningar.

Tillsammans med Kempa vill vi därför uppmärksamma de lag i Finalspelet som visar stor kärlek till sporten handboll. Vi kallar tävlingen Älska handboll och den går ut på att rösta fram ett lag i varje kategori som kombinerar följande parametrar på bästa vis:

  • Tekniska nummer och lagspel
  • Visar glädje både vid mål, räddningar och fina prestationer.
  • Konstruktiv och positiv kommunikation
  • Alla spelare inkluderade och involverade i laget
  • Agerar som förebilder

Gå in på vår sida för Älska handboll och rösta fram dina favoriter i alla klasser i USM: F14, P14, F16, P16, F18 och P18.

>> Klicka här för att komma till Älska handboll <<

Fina priser från Kempa och Handbollskanalen ligger i potten – så var med och tävla!

Här är förra årets vinnare av Älska handboll: