Två år till i Skuru för Vilma Matthijs Holmberg

Vilma Matthijs Holmberg. Foto (arkiv): Anders Johnson

Skuru IK har på nytt gjort en riktigt fin säsong och en anledning till det är Vilma Matthijs Holmberg. Mittsexan har utvecklats till en av seriens bästa och har nu skrivit på ett nytt tvåårskontrakt med Skuru.

– Jag som linjespelare är väldigt beroende av vilka spelare jag har runt omkring mig vilket gör det lätt för mig att välja ett lag som Skuru där jag omringas av duktiga spelare på varje position. Jag är nu inne på mitt tredje år här i Skuru och förlänger ytterligare två år vilket visar på hur bra jag trivs i Skuru och med tjejerna, säger Vilma Matthijs Holmberg i ett pressmeddelande.

Tredje året i Skuru och Matthijs Holmberg har utvecklats varje år, till nivån att hon den senaste tiden varit aktuell för landslaget. Skuru har dessutom fortsatt varit riktigt bra och är i allra högsta grad en av favoriterna till att ta SM-guld i vår.

– Vilma har de senaste säsongerna vuxit ut till att bli en av de absolut bästa mittsexorna i SHE. Vilma bidrar också mycket i gruppen med sin positiva attityd och ständiga driv att utvecklas. Vi är stolta över att hon ser vår miljö som den bästa för hennes fortsatta satsning mot den absoluta toppen, säger Skurus tränare Magnus Oscarsson Söder.