SHE tillbaka i full kraft – fyra matcher idag

Foto: BK Bilder

Landslagsuppehållet är över och efter smygstarten i veckan med H65 Höör–Önnered drar SHE igång med fullt kraft idag igen. Fyra matcher står på schemat och här får ni förutsättningarna.

H65 Höör körde över Önnered i onsdags när man vann med 29–17. Men smygstarten i all ära, idag drar SHE igång på allvar igen. Fyra matcher väntar under lördagen och samtliga matcher har potential att bli riktigt spännande. Samtliga sänds dessutom på SHEPlay.

14:30: Kristianstad HK – Skara HF
Kristianstad har fått en drömstart på säsongen med två raka segrar. Den senaste, borta mot LUGI, var väldigt imponerande och där visade KHK att man blir ett lag att räkna med i år. Man har en del skadebekymmer inför matchen där bland annat Martina Crhovas hälsporre ställer till det. Skara vann senast mot Boden och kommer därför med gott självförtroende till matchen.

15:00: Skövde HF – LUGI HF
Skövde bortabesegrade bottentippade Team Eslöv i förra omgången och hoppas säkert kunna utnyttja den press som ligger på LUGI inför dagens match. Lundalaget har ännu inte vunnit i årets SHE och i båda matcherna (H65 & KHK) har man tappat ledningen på slutet. Räkna med en jämn match. Förra året vann LUGI en och en slutade oavgjort.

15:00: Skuru IK – BK Heid
Skuru är det lag, tillsammans med H65, som imponerat mest så här långt. Två segrar på två matcher är Nackaklubbens facit, även om motståndarna Skara och Önnered är lag man ska besegra. Heid skrällde stort mot Sävehof i förra omgången och förlorade knappt mot Boden i premiären, räkna därför med Skurus tuffaste match så här långt.

17:00: IK Sävehof – Boden Handboll IF
I premiären visade Sävehof att man, trots tunga spelartapp, är riktigt bra även i år. I den andra omgången mot Heid visade man att man kommer vara mer ojämnt i år. Ungefär så kan man sammanfatta Sävehofs säsong så här långt. Boden har också blandat och gett, uddamålsseger i premiären mot Heid följdes upp med uddamålsförlust borta mot Skara.