Skövde slog Hellton – CSM Bukarest nästa

Rasmus Poulsen roterade en hel del i truppen. Det hindrade inte Skövde HF från att gå vinnande ur försäsongspremiären mot IF Hellton. – Det var högt och lågt och svängde ifrån båda lagen, sade tränaren till klubbens hemsida.

ANNONS
ANNONS
ANNONS

Med undantag för Hanna Edvardsson och Elisabet Collado som stod över hade Skövde hela laget igång efter två veckors träning.

Det innebar bland annat att målvakten Ida Vium fick matchminuter som nyförvärv. Även Louise Søndergaard presenterade sig för hemmapubliken som tremålsskytt.

Bäst i det avseendet var Hannele Nilsson. Spelfördelaren som kom från Hellton förra säsongen straffade sina tidigare lagkamrater och slog till fem gånger för 26–19 till sist.

– Alla nya spelare fick visa upp sig. Vi jobbar mycket med försvarsspelet där vi har ett offensivare försvar än ifjol. Det får vi en bra möjlighet att träna på i den här matchen, sade Poulsen till klubbens hemsida.

På torsdag kväll är motståndet ett helt annat. CSM Bukarest öppnar Annliz Cup mot arrangörsklubben och kommer bland annat med Nora Mørk i fin form.

Skövde HF–IF Hellton 26–19 (13–12)

Länk: Vinst i första träningsmatchen mot IF Hellton

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here