Skövde har klart med ny högernia

Rasmus Poulsen och Skövde laddar upp i Annliz Cup. Foto: Avdo Bilkanovic/Bildbyrån.

Skövde HF har en god tradition av scouting i Danmark. Nästa nyförvärv, Nikoline Lundgreen, tar turen från TTH Holstebro till det röda laget till sommaren.

Skövde presenterar niometeren i en video på klubbens Facebook-konto.

– Min starka sida på planen är helt klart mitt skytte. Allmänt blir jag betraktad som en riktig lagspelare, jag älskar att vinna med mitt lag och förlora med mitt lag, säger Lundgreen.

Enligt Skövde Nyheter har en knäskada spökat för Lundgreen den senaste tiden i TTH Holstebro. Inom några månader gäller Skövde där högernian kliver in på samma position som Louise Søndergaard.

– Jag har hört väldigt mycket gott om Skövde, så jag gläder mig över att jag kommer att spela i den röda tröjan de kommande två åren, säger Lundgreen i videoklippet på Skövdes Facebooksida.

– Det blir en bra förstärkning till laget till nästa säsong. Hon är hungrig på att komma i gång och få ett större ansvar. Sedan är hon en lite annorlunda spelare än Louise Søndergaard, där Louise är lite mer teknisk. Nikoline är en lite mer klassisk skytte, säger Rasmus Poulsen till Skövde Nyheter.