Skara inget hinder för H65 Höörs segerrad

Melanie Felber, Skara HF. Foto: Viktor Ljungström, http://www.viktorljungstrom.se

Magnus Frisk såg ett spel värdigt en guldmedaljör. Skara HF såg samtidigt H65 Höör rinna ifrån fullständigt till 30–19-seger på bortaplan. – Det här är de blivande svenska mästarna, sade tränaren till Skaraborgs Läns Tidning – om de dominanta gästerna.

ANNONS
ANNONS
ANNONS

I en dryg kvart hade Skara, med Oliwia Kaminska som bollmotare och Melanie Felber som speldirigent och sexmålsskytt häng på Höör och därmed chansen kvar till säsongens första poäng,

Istället, genom ett 8–0-ryck mot slutet av halvleken kunde serieledaren placera skorna på en säker väg mot sin tredje seger.
– Så får det ju inte se ut. Jag tycker nog att matchen går där, så här i efterhand, sade Frisk till SkLT.

Kristin Thorleifsdottir gjorde sex mål, Anna Olsson fyllde på med fem. Sammantaget blev det för mycket nätrassel för att Skara skulle kunna göra något åt motståndet. Denna gång såväl som de två tidigare seriematcherna.
– Det finns inget annat sätt att jobba ännu hårdare för att ta poäng. Jag tycker det går åt rätt håll för varje match. Vi blir lite, lite bättre för varje drabbning. Men jag tycker att vi har mycket att jobba med, väldigt mycket att jobba med, sade Frisk.

Skara HF–H65 Höör 18–30 (7–14)
Matchprotokoll >>
Statistik >>
Tabell >>

Länk: Klar förlust – Skara HF fortsatt poänglösa

ANNONS
Annonslänk: Kampen om SM-guldet har börjat - följ dramat på C More Mycket Sport.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here